<h2>Χτισίματα πέτρας</h2><p>Ο κτίστης, ήταν στις πόλεις και στα χώρια, το πιο πολύ διαδεδομένο επάγγελμα επειδή τότε όλα τα σπίτια χτίζονταν με πέτρα την οποια την μετέφεραν από διάφορες...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.fountasconstractions.4ty.gr/more.php?l=el&id=3165' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Aναπαλαίωση πέτρινων κατασκευών </h2><p>Η μεγάλη αξία, των παλαιών πέτρινων κατασκευών, μας ανάγκασε να αφιερώσουμε, ένα μεγάλο κομμάτι της επιχείρησης μας, σε αυτόν τον τομέα...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.fountasconstractions.4ty.gr/more.php?l=el&id=3161' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Φουντάς Κατασκευές</h2><p>Με προσωπική εμπειρία 20 χρόνων και με ιστορικό τριών γενεών στη κατασκευή οικοδομικών έργων, προβάλλουμε το όνομα μας, συνεχίζοντας την παράδοση...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.fountasconstractions.4ty.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
 

H εταιρεία μας που βρίσκεται στην Μεγάλη Βρύση Λαμίας ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την αναπαλαίωση πέτρινων κατασκευών σε όλη την Ελλάδα. 

Η μεγάλη αξία, των παλαιών πέτρινων κατασκευών, μας ανάγκασε να αφιερώσουμε, ένα μεγάλο κομμάτι της επιχείρησης μας, σε αυτόν τον τομέα. Ένα παλιό πέτρινο κτίσμα, προσφέρει μοναδική γοητεία. Κάθε ένα από αυτά, κρύβει μέσα του, τη δική του ιστορία και τα δικά του μυστικά. Υπάρχουν σπίτια και κτίρια, που χρονολογούνται από το 1400 μ.Χ. Οι πέτρινες κατασκευές, έχουν κάτι ιδιαίτερο, είναι μια τέχνη, η οποία θέλει, πολύ μεράκι και αγάπη.

Αναπαλαιώνουμε σπίτια και εξωτερικούς χώρους, χωρίς να αλλοιώσουμε τον χαρακτήρα και την αρχιτεκτονική τους, χρησιμοποιούμε, υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως πέτρα και ξύλο.

Εκτός από την τέλεια ομορφιά τους, προσφέρουν απόλυτη μόνωση και αντισεισμική προστασία, αυτός είναι και ο λόγος που έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, από ευρωπαίους μελετητές και μηχανικούς.

Αναλαμβάνουμε επίσης, την αναπαλαιώση εκκλησιών, γεφυρών, ιστορικών μνημείων.

Σε κάθε είδος κατασκευή από πέτρα, γίνονται εργασίες Αμμοβολής- Υδροβολής, αρμολόγηση, καθώς και τσιμεντοενέσεις, όπου χρειάζεται.

Εργαζόμαστε, σε όλη την Ελλάδα, με δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία.

 
 

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΥΣΗ, ΛΑΜΙΑ / Φθιώτιδας
Τηλέφωνο: 2231034105 Κινητό: 6978552514